All for Joomla All for Webmasters

Reparació de piscines

Reparem les averies mes comuns en temps record,

per a que no deixi de disfrutar de les seves instal-lacions, per exemple, la seva bomba reparada en 24 Hores o en el seguent laborable si es festiu. 

Podem fer qualsevol tipus de reparació a la seva piscina o instal-lació. Amb serveis de Lampisteria, Electricitat, paleteria. Canviem el llit filtrant del seu filtre, amb qualsevol material, Sorra, Cristall Mòlt, ...

Reparacio de Fitxes y Borades

Reposem fitxes de gresite sense buidar la piscina. Fem nova borada a preus ajustats o coloquem nous revestiments si es necessari.

Reparació de Bombes

Desmuntem la seva Bomba i la reparem en temps record, ¡¡¡Truqui'ns!!!.

Reparacions Maquinària, Canvis de Sorra

Fem tot tipus de reparacions a les sales de Màquines, Tubs, Colzes, valvules, Filtres, Etc, tot això amb la màxima rapidesa i eficacia i a preus ajustats.

JPCmantenimets

JPCMANTENIMENTS
Carrer d'Avinyó, 40 - Terrassa BCN 08223

+34 609 532 727. JPCmanteniments


CONTACTI'NS.
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Contacte amb nosaltres

JPC Manteniments farà que no tingui que preocupar-se del seu Habitatge o Comunitat. A JPC Manteniments ens preocupem desde fa 6 anys dels serveis a particulars i comunitats. Fem el Manteniment de jardins, piscines, comunitats de veïns, tot allò que es necessita per mantenir les seves instal·lacions sempre actualitzades i en perfecte estat. Truqui'ns... Ens preocupem de tot el referent al seu habitatge o comunitat, Piscina, Jardins, Llums, Bombes, Pintura...

  • MANTENIMENT
  • PINTURA
  • IL·LUMINACIÓ
  • CONSULTA ELS NOSTRES SERVEIS

Demanar presupost